Links

Groupon.dk – Spar op til 70% på mad, underholdning og afslapning. Hver dag et nyt tilbud.

PricerRunner.dk – sammenlign inden du handler.

DBA.dk – Den Blå Avis på nettet. Danmarks største markedsplads hvor du kan sælge dine ting (nye som brugte) og købe andres ting billigere end i butikkerne. Der er mange penge at spare ved second hand shopping.

www.Rema1000.dk – Rema1000 har deres madplan, som ofte laves ud fra deres tilbud. Det er både billig og lækker mad.

www.MyBanker.dk – Hos MyBanker kan du bl.a. sammenligne bankernes priser og finde ud af hvilken en der passer bedst til dig.

www.Tilbudsugen.dk – Tilbudsugen samler alle tilbud fra tilbudsaviserne. Udover at kunne se selve tilbudsaviserne, kan du søge efter en specifik vare og se hvilke supermarkeder der har den på tilbud. Meget brugbart, hvis man står og skal købe en masse Coca-cola.

www.Edbpriser.dk – Edbpriser prissammenligner al elektronik. Dette er yderst brugbart, når man skal købe elektronik, så man hurtigt kan se hvor det er billigst og hurtigst at handle inkl. fragten.

Fitness Tracker – Fitnesstracker.dk er en side der hjælper dig til at finde frem til det rette træningsarmbånd, hvis du leder efter sådan et.

Rabatkoder til Coolstuff, MyTrendyPhone og Dustin

GoMentor – På GoMentor kan du finde en psykolog, psykoterapeut eller coach. De har gjort det nemt at søge frem til den rette ‘mentor’ ud fra ens behov og har et kæmpe netværk. Du kan f.eks. nemt finde en psykolog i København eller bare se en samlet liste over psykologer i Danmark. Det er ligeledes muligt at søge efter f.eks. psykologer med rabat, hvilket gør at der også er penge at spare.

Sykassen – Butik i Ringsted der sælger stof, sytilbehør og alt derimellem. De har også en god webshop med masser af gode tilbud.

Egne links

Styr På Budget Facebook side
Styr På Budget Twitter