Knoldselleribøffer – Billigt alternativ til kød!

Vi behøver ikke at få kød hver dag og der findes faktisk rigtig mange alternativer til kød. Her får du vores opskrift på meget lækre knoldselleri-bøffer.

Til de grøntsagsforskrækkede: Nej, det smager ikke bittert eller af selleri. Det smager rigtig godt og både føles og smager næsten som kød. Bare prøv denne opskrift og skriv din mening i kommentarfeltet bagefter.

Et halvt knoldselleri er nok til at lave 4 store bøffer. Og eftersom et knoldselleri som regel koster maksimalt 10 kroner, så får du altså 4 store bøffer for kun 5 kr. Det er en gigantisk besparelse i forhold til kød der efterhånden løber op i 50 kr. for 400-500g kød.

Ingredienser til 4 store bøffer:
500 g fintrevet selleri
2 fed hvidløg
2 dl mel
2 store æg
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Bland ingredienserne sammen og tilsæt 1 tsk. salt og peber. Rør farsen godt sammen og form fire store bøffer.

Steg selleribøfferne gyldne i olie eller margarine, 4 min. på hver side.

Tilbehørsforslag:
Pasta, friske grøntsager eller kartofler.

Andre indlæg:

Skriv en kommentar