Her er de billigste studielejligheder i Odense

aug 14, 2012 | Boligkøb og salg, Daglig økonomi

Er du kommet ind på dit drømmestudie i Odense? Så er du nok i samme båd som mange andre, der også leder efter en bolig i Odense. Boligportal har lavet en samlet liste over prisgennemsnittet for boliger i Odense.

Find de billigste boliger i odense

Overvej kollegie hvis du ønsker noget billigere
Hvis 3.729 kr./md i husleje er i overkanten for dig, og du ikke har mulighed for at finde en delelejlighed, kan du overveje kollegie. I Odense er der fremragende muligheder mht. kollegie. Der er både kollegier med almindelige kollegieværelser som man kender det. Men der findes også kollegier i Odense, hvor det teknisk set er seperate lejligheder, så det ikke føles som et kollegie. Dog er de stadig billigere end normale lejligheder.

Forældrekøb er et godt alternativ
Hvis du har velhavende forældre, kan du overveje at spørge dem om de er interesserede i et forældrekøb. Med forældrekøb køber ens forældre en lejlighed som de lejer ud til dig. Dvs. de har mulighed for at tjene på boligmarkedet, der snart kun kan gå op ad og du har mulighed for at bo billigt i en lejlighed i centrum. Desuden har du mulighed for at få boligsikring, hvilket jo hjælper en del på budgettet.