Lad en totalentreprenør styre projektet i mål inden for budgettet

jul 22, 2020 | Boligkøb og salg, Sponsoreret

Alle der har begivet sig ud i et renoveringsprojekt, ved hvor svært det er at overholde både deadlines og budget. Men hvorfor bliver det så svært at overholde dit budget? Her kan du læse om, hvordan du får projektet i mål, uden at din privatøkonomi bløder.

Det er ikke uvanligt at måtte renovere en hel del, når man flytter ind i en ny bolig eller skal kvitte sig med den gamle. Boliger bliver desværre hurtigt gammeldags, og gamle konstruktioner, skal få nyt liv. Det kan være nærliggende at tænke, at de vil være billigere at gøre det hele selv. Alle har vi vel hørt skrækhistorier om håndværkere og astronomiske summer der opkræves efter middelmådigt arbejde, men at gøre det selv, er ikke nødvendigvis den bedste løsning – og heller ikke vejen til at holde sig indenfor budget.

Kræver teknisk kundskab og erfaring

Uanset om dit mål for renoveringen er at sælge for en højere sum end den du købte for, eller renovere ind i et boligkøb du selv skal flytte ind i og bo i, så er der en hel del teknisk kundskab der ligger til grund for en vellykket renovering. Der er ikke bare mange regler der skal følges for at lave renovering i henhold til forskrifter, men der er også meget stor forskel på kvalitet når der kommer til håndværkerarbejde.

En totalentreprenør er den optimale løsning. En totalentreprenør har kontrol på hele dit projekt, fra planlægning til udførelse og færdigstillelse og en erfaren projektleder tager de besværlige opgaver på sig, og holder dig orienteret under hele forløbet. Det er nemt at tænke at man kan lede renoveringen selv, men det er her det bliver dyrt. En erfaren projektleder har helt andre forudsætninger for at løse forskellige opgaver og uforudsete hændelser og konflikter, der kan opstå undervejs.

I tillæg er det meget nemmere at komme i mål med budgettet, når man har en med erfaring ved roret. Her kan man hele tiden styre projektet mod sit mål, sørge for at arbejdet bliver udført med høj nok kvalitet og til tiden. Det er dette der gør, at du kan holde dig indenfor dit budget, det kan de færreste klare på egenhånd. Der er meget overmod involveret i renovering generelt, men der er altså en grund til, at der findes professionelle entreprenører. De ved hvad de laver, og kan hjælpe dig i mål på den bedste mulige måde.

Spar tid og penge

Det sparer dig ikke bare for en masse udgifter til ting der skal laves på nyt og miskommunikation mellem faggrupperne, men også for al den stress der hører med til at lede en renovering. Det kan godt virke som en større investering at hyre en totalentreprenør, men når man kigger på bundlinjen, er det professionelle der skal til, for at køre dit projekt trygt i havn og indenfor budget.

Entreprenører som reDesign Home A/S, kan hjælpe dig godt i land med din renoveringsopgave og sørge for kvalitet i alle led. Det er dette der sparer dig for penge. Mangelfuldt arbejde og et kaotisk projekt bliver langt dyrere, end et der bliver ledet under fuld kontrol af en erfaren totalentreprenør.