Nem og hurtig måde at tjene ekstra penge på

Tjen penge nemt med EovendoHer op til juletid (og bare generelt) kan det være rart at tjene nogle ekstra penge til gaver eller hvad man nu har brug for. Især også hvis det er nemt. Jeg har testet et koncept hvor du meget nemt kan tjene penge. Det kræver hverken særlige kompetencer eller vildt meget tid. Du har muligvis allerede set reklamer for konceptet. Det er Eovendo – hvor du tjener penge på at se reklamer og vurdere dem. Lige nu får du sågar et gavekort på 50 kr. til Jysk.

Det er meget nemt at komme i gang
For at komme i gang, skal du blot gå ind på Eovendo.com og oprette en profil. Du kan enten selv taste dine oplysninger eller bruge Facebook knappen, så dine oplysninger føres over automatisk. Derefter downloades Eovendo programmet der fortæller dig når der er nye reklamer klar til at blive set. Det er noget du kan gøre når du keder dig uden at bruge særlig meget tid og energi.

Udbetalinger til PayPal-konto
PayPal er et betalingssystem ejet af eBay, som mere eller mindre fungerer som en bankkonto. Man kan med betalingskort føre penge over og betale med sin PayPal-konto på forskellige hjemmesider og web-butikker. Man kan dog også sagtens føre penge fra sin PayPal-konto til sin almindelige bankkonto (uden at oplyse kortoplysninger) – og det er sådan det fungerer med Eovendo.
Du kan vælge om du vil have straksudbetaling, ugentligt udbetaling eller månedlig udbetaling. Da man ikke får vildt mange penge pr. reklame man ser (jeg fik 50 øre for at se to korte reklamer) har jeg valgt at få månedlig udbetaling. Så må vi se om en måneds tid hvor meget jeg har skrabet sammen.

Andre indlæg:

Skriv en kommentar