A-kasser og fagforening

At have en a-kasse er utroligt vigtigt. Det sikrer dig økonomisk i tilfældet af, at du en dag mister dit job. Desuden kan du trække det meste fra i skat (så dit fradrag bliver højere og du skal betale mindre skat af din løn). Nedenfor har vi lavet en prissammenligning af de forskellige A-kasser. Nogle a-kasser tilbyder fagforening hvilket ligeledes er godt at have.

De viste priser er for alm. lønmodtagere inkl. fagforening hvis det tilbydes og uden efterlønsbidrag. Hvis du er selvstændig eller både lønmodtager og selvstændig er prisen som regel 10-15 kr. højere.

Pris/md - Åben for - Fagforening? - Pris/år
Image493,75 kr.AlleJa5925 kr.Tilmeld nu
Image494 kr.AlleJa5928 kr.Tilmeld nu
Image508 kr.AlleJa6096 kr.Tilmeld nu
Image593 kr.AlleJa7116 kr.Tilmeld nu
Image603 kr.LMJa7236 kr.Tilmeld nu
Image635 kr.AlleJa7620 kr.Tilmeld nu
Image438 kr.LMNej5256 kr.Tilmeld nu
Image462 kr.AlleNej5544 kr.Tilmeld nu

LM = Lønmodtagere

Find den billigste fagforening og a-kasse

Det kan være svært at finde den billigste fagforening eller a-kasse, men vi har forsøgt at gøre det lidt lettere. Ovenfor finder du en prissammenligning over de mest benyttede a-kasser og fagforeninger. Med denne prissammenligning kan du finde frem til en billig a-kasse eller en billig fagforening der passer til dit behov. Med en a-kasse sikrer du dig i forhold til hvis du blev fyret (så får du udbetalt dagpenge i stedet for kontanthjælp, hvilket er et meget højere beløb) og fagforeningen er til for at støtte dig i din karriere og dit ansættelsesforhold. Dvs. fagforeningen hjælper dig ift. al det juridiske. Der findes også et billigt alternativ til fagforeningen, f.eks. a-kassen Ase’s “jobtryghed”, der giver dig de samme fordele som en traditionel rød fagforening, men som koster langt mindre.

Skriv en kommentar