5 nyttige prissammenligningssider

jun 7, 2012 | Shopping, Sparetips

Når du skal shoppe og købe nyt er det godt at lige undersøge hvordan priserne er hos de forskellige forhandlere. Til det findes der en række gode prissammenligningssider, der sammenligner priserne på forskellige varer, så du kan købe det billigste og bedste sted. Her har vi samlet en række af dem.

Edbpriser.dk
Edbpriser bruger du til at sammenligne priser på al elektronik såsom computere, skærme, computertilbehør, software og printere.

Spilpriser.dk
Samme koncept og layout som edbpriser. Her er fokusset blot spil. Altså computerspil og spil til konsoller som xbox, ps3, wii m.m.

DBA.dk
Når man shopper behøver det ikke altid at være hos butikker. Tit kan du finde brugt eller helt nye ting på Den Blå Avis. Når du søger får du listet de forskellige sælgere og kan sortere efter f.eks. pris.

Tilbudsugen.dk
Dette website samler alle tilbudsaviser og har tastet dem ind, så du kan søge i blandt dem. På den måde slipper du for at gennemgå 10 forskellige tilbudsaviser og blive fristet. Du kan nøjes med at søge efter det du har brug for at handle ind og se hvor du får det billigst.

Mobilpriser.dk
Mobilpriser samler priserne for de forskellige mobil-modeller, både med og uden abonnement. Det er super smart når man er på udkig efter en ny telefon.

Kender du en god prissammenligningsside? Del den i kommentarerne.