Sådan sikrer du at du købe den rigtige størrelse online

jan 28, 2012 | Shopping

At købe tøj online kan være lidt af en udfordring, når det kommer til størrelser. Tøjproducenter arbejder med meget forskellige størrelser og hvor man måske er en Small i det ene mærke, er man på grænsen til en Large i det andet mærke.

Jeg har dog et meget simpelt tip til hvordan du sikrer dig, at du altid får den rigtige størrelse.

Tag dine mål
Ved at købe et målebånd (kan fås for 10 kr. mange steder), får du afklaret hvad netop din størrelse er.

Find det tøj du vil købe, og tjek størrelsen på tøjet
De fleste webshops har en size-guide/størrelsesguide, der forklarer hvad S, M, L, XL osv. svarer til i deres brand.

Vælg den rette størrelse fremfor den størrelse du helst vil være
Jeg svinger personligt mellem at være en Small og en Medium. Naturligvis vil jeg helst være en small, men det er bare ikke altid tilfældet. Så jeg er ofte kommet ud i, at købe en masse tøj, hvor jeg så må sende det meste retur til ekstremt dyre fragtpriser. Det er penge direkte ud af vinduet. Og for hvad? For at pleje et ego med størrelses-makater som ingen nogensinde vil se.

Asos.com har den perfekte løsning
Min personlige favorit-webshop til tøjshopping er uden tvivl asos.com. Jeg tjener ikke penge på, at lave denne reklame by the way. Asos skriver ved hvert enkelt stykke tøj hvad størrelse tøjet er, hvilken størrelse modellen har på og hvilken størrelse modellen er. Det er gudeviden, da man derved kan se hvordan tøjet ser ud på modellen og om f.eks. hans bryst er større eller mindre end ens eget.
Asos.com størrelsesguide