Køb kalkun i stedet for kylling – se den store besparelse

okt 11, 2012 | Sparetips

Skift kyllingen ud med kalkunI forbindelsen med denne uges sparetip på vores Facebookside, vil jeg da lige uddybe med hvad vi selv eksempelvis har sparet på at benytte dette tip.

Hvis man vil spare penge i madbudgettet eller hvertfald bare have mere kød for pengene, så bør du erstatte dine indkøb af kyllingekød (kyllingebryst, kylling i strimler, tern osv.) med kalkunkød. Kalkunkød fås i samme udgaver – du får blot langt mere for pengene.

F.eks. havde et af vores nærmeste supermarkeder 3 pakker kød til 99 kr. Det er jo meget normalt. Vi manglede noget hakket oksekød og noget kylling. Dog fik vi hurtigt øje på, at der i pakken med kylling i strimler kun var 180 gram kød, hvorimod der i pakken med kalkun i strimler var hele 400 gram kød. Prisen i tilbuddet var helt den samme, så vi sparede ikke direkte penge på købet, men vi fik over dobbelt så meget mad for de samme penge.

Det skal dog siges, at det ikke var det mest økonomiske indkøb. Det ville stadig have været bedre at købe en hel stor pakke med 2kg i på tilbud og dele det op i fryseposer. Det er langt billigere. Pointen er blot, tjek altid hvor meget du får for dine penge!