Spar penge på din TV- og bredbåndsløsning ved at samle det

mar 16, 2012 | Sparetips

Bredbånd, TV og fastnettelefoni er ofte poster der hurtigt løber op. Især hvis du har tingene hos forskellige udbydere. Det er der dog håb for. Du kan nemlig spare rigtig mange penge ved at samle det hele hos én udbyder.

Vi tager ikke parti i forhold til selskaber, men MÅ viderebringe tilbud og information der kan gøre, at du kan spare penge i din dagligdag.

Meget billigt Telia tilbud
Lige nu kører Telia en kampagne med deres TV-løsning hvor du får op til 20 Mbit/s bredbånd (ADSL), 12 TV-kanaler og et gratis bredbåndstelefoni-nummer (dog ikke gratis forbrug) til kun 299 kr./md de første 6 mdr. og derefter 318 kr./md.

Sammenlignet med Fullrate
En lign. løsning hos Fullrate der ellers plejer at være blandt de billigste koster 448 kr./md. Dette er med 20 Mbit/s bredbånd og deres TV-pakke. Ved at vælge Telia sparer du 149 kr. pr. md de første 6 mdr. og 130 kr. pr. md derefter. På et år er det 1560 kr.

Sammenlignet med YouSee-løsning
Hvis du har produkterne seperat, f.eks. 20 Mbit/s bredbånd hos Fullrate til 249 kr./md og YouSee’s grundpakke til 199 kr./md skal du af med hele 448 kr./md. Ved at vælge Telia sparer du 149 kr./md de første 6 mdr. og 130 kr. pr. md derefter. På et år sparer du altså 1560 kr.

Har du spottet en anden billig TV- og bredbåndsløsning? Del den med os i kommentarerne!