4 måder at skaffe ekstra penge på

nov 13, 2012 | Daglig økonomi

tjene ekstra penge hurtigtHvis du er i pengenød og har brug for at skaffe penge her og nu er der mange måder at gøre det på. Nogle er naturligvis bedre end andre. Her er et par eksempler på hvordan du kan skaffe ekstra penge hurtigt uden lån.

  1. Sælg ud af dine ting – tøj, elektronik, legetøj, cd’er, dvd’er, brætspil, køkkenudstyr, ja alt kan stort set sælges. Du kan f.eks. sælge dem på dba.dk eller lave et loppemarked. De fleste har noget stående som de ikke har brugt i flere år. Få det da solgt! Læs vores guide til at sælge brugte ting på nettet her.
  2. Saml flasker – Det er ikke den mest graciøse metode, men ikke desto mindre en mulighed. Undersøg evt. hvor der har været fest (universiteter, skoler, kongens have eller lign.). Der vil som regel være tomme dåser og flasker rundt omkring som du kan snuppe. Det løber hurtigt op i mange penge!
  3. Tag et ekstra job – Det kan f.eks. være et job i nattelivet i weekenden. Der er også mange der vælger at gøre rent eller passe børn hos folk. Der er mange muligheder.
  4. Optimer dit budget – Du har i din privatøkonomi både indtægter og udgifter. Udover indtægterne kan du også ændre på udgifterne ved at finde billigere alternativer til dine udgifter såsom tv-abonnement, bredbånd, mobil, elektricitet, a-kasse, fitness og meget mere. Vi har samlet en prissammenligning her på siden som vi vil anbefale dig at du tjekker ud.