Lav dit budget nu

Få styr på din økonomi med et nemt budget
Vi har udviklet en række budgetter der er skræddersyet til forskellige typer og boligforhold. Vi har lagt hjerte og sjæl i, at gøre vores budgetter så brugervenlige og nemme som muligt, så du hurtigt får styr på din økonomi og får flere penge i hverdagen med meget lidt arbejde.

PersonerPris
ImageLejelejlighedImage1Image99 kr.ImageHent nu
ImageAndelsboligImage1Image99 kr.ImageHent nu
ImageEjerlejlighedImage1Image99 kr.ImageHent nu
ImageHusImage1Image99 kr.ImageHent nu
ImageLejelejlighedImage2Image99 kr.ImageHent nu
ImageAndelsboligImage2Image99 kr.ImageHent nu
ImageEjerlejlighedImage2Image99 kr.ImageHent nu
ImageHusImage2Image99 kr.ImageHent nu

 

Download også et gratis månedsbudget
Med vores gratis grundbudget til privatøkonomi får du overblik over din økonomi på månedsbasis. Du kan se dine indtægter og udgifter og derved blive i stand til at kunne spotte hvor du bør finde besparelser.

PersonerPris
ImageGrundbudgetImage1Image0 kr.ImageHent nu

Tekniske krav
Budgettet er lavet i .xlsx fil. Det er lavet til den nyeste version af Excel, men kan både bruges i mange tidligere versioner samt Mac-programmet ‘Numbers’.

Købsbetingelser

Fortrydelsesret og reklamation
Da vores budgetter er digitale produkter, der ikke kan returneres på samme måde som et fysisk produkt gælder fortrydelsesretten på 14 dage kun indtil produktet er blevet downloadet. Med andre ord; fortrydelsesretten ophører så snart du vælger at trykke download efter din betaling. Du har dog fortsat 2 års reklamationsret. I tilfælde af du oplever problemer med at åbne budgettet, bedes du sende os en mail hvorved vi vil finde en løsning til dig. Hvis vi ikke er i stand til at løse dit problem, vil du naturligvis få tilbagebetalt det fulde beløb.

Licens
Budgetter fra StyrPaaBudget.dk sælges med en personlig licens til dig og din husstand. Det vil sige, at du og eventuelle samlevende har ret til at benytte det købte budget. Budgettet må hverken deles, kopieres, udlånes, publiceres eller anvendes på anden måde, der måtte stride mod forfatterens ophavsret. Det er aldrig tilladt at videresælge eller videregive det købte eksemplar af budgettet.

Skriv en kommentar