Lav et budget

Få styr på din økonomi med et gratis og nemt månedsbudget

Download budgetskemaLav dit eget budget. Med vores gratis grundbudget til privatøkonomi får du overblik over din økonomi på månedsbasis. Du kan se dine indtægter og udgifter og derved blive i stand til at kunne spotte hvor du bør finde besparelser. Indtil videre har tusindvis af danskere hentet vores gratis budgetskema.

Klik her og download gratis budgetskema

Tekniske krav

Budgettet er lavet i .xlsx fil. Det er lavet til den nyeste version af Excel, men kan både bruges i mange tidligere versioner samt Mac-programmet ‘Numbers’.

Budget til banken

Du kan godt bruge dette budgetark, når du skal tale med banken. Banken er som regel interesserede i at få et overblik over din økonomi, herunder indtægter og udgifter, hvilket vores budgetskema hjælper dig med at få.

Hvordan laver man budget?

Der er mange måder at lave et budget på. Man kan eksempelvis benytte excel til at danne sig overblikket, finde en app at gøre det i eller finde et online-tool til samme. Men vil du bare gerne i gang på en simpel måde, anbefaler vi at du downloader vores gratis budgetskema ovenfor, som er et excel-ark, der giver dig overblikket hurtigt og nemt. Når du er færdig kan du overveje at lægge et mere avanceret budget efter behov.