Om bloggen

Denne blog er skabt af René Jessen Jensen og Simon Mørk Hermansen, med henblik på at dele deres viden og erfaring med privatøkonomi. At leve på budget kan virke stramt og uoverskueligt, men på denne blog guides du til hvordan du nemt kan spare tusindvis af kroner. Det gælder alt lige fra madbudgettet til dine forsikringer, din mobilregning, dit strømforbrug og meget mere.

Om forfatterne
Finansøkonom René Jessen JensenRené Jessen Jensen er 24 år og uddannet finansøkonom fra Erhvervsakademiet Århus. Uddannelsen blev taget med henblik på at blive enten privatrådgiver i en bank eller ejendomsmægler. Han er opvokset i sønderjylland og flyttede hjemmefra som 18 årig. Både uddannelsen og hans praktiske erfaring har lært ham hvad der er muligt og hvordan man finder penge til det hele. René bor med Simon I en 3-værelses ejerlejlighed på Østerbro.

Simon Mørk HermansenSimon Mørk Hermansen er 24 år og uddannet markedsføringsøkonom fra Niels Brocks iværksætterhus i København. Uddannelsen blev taget for at få tilegnet et bredt spektre indenfor markedsføring og økonomi generelt. Dette skulle bruges til hans drøm om, at blive iværksætter. Simon har i dag en online virksomhed, der bl.a. markedsfører virksomheder på Facebook. Derudover har Simon skrevet en e-bog om selv samme emne, samt har en populær blog (www.simonsiger.dk).
Simon flyttede hjemmefra som 19 årig og har ligeledes tilegnet sig en masse praktisk erfaring om hvordan man kan leve på et absolut minimum, trods dyr storby-husleje under uddannelse.

Forslag til artikler eller forbedringer?
Har du forslag, spørgsmål eller andre input til bloggen, er du meget velkommen til at skrive til os via formularen nedenfor.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked