Afskaffelsen af lukkeloven giver lavere priser

jan 8, 2013 | Daglig økonomi, Shopping

xtra produkter bliver billigere

Afskaffelsen af lukkeloven har udøver flere jobs også medført lavere priser i dagligvarebutikkerne. Det er Coop der i deres Dagligbrusen-butikker nu sænker priserne yderligere grundet den øgede konkurrence.

At have ændret lukkeloven, så butikkerne kan have længere åbent har ført en masse gode ting med sig. Det har givet længere åbningstider og dermed mulighed for at handle sent om aftenen. Det har tilmed skabt flere jobs, da der er brug for bemanding i disse timer og nu også lavere priser i adskillige butikker.
Øget konkurrence betyder nemlig, at butikkerne kæmper om at få dig til at handle hos netop dem. Derfor konkurrerer de på alt lige fra åbningstid, image, faciliteter, parkeringsmuligheder, produkter, service og ikke mindst pris. Mange butikker, herunder Dagli’brugsen har derfor sænket priserne. Det er en glædelig nyhed for alle der ønsker at spare på indkøbene i supermarkedet.

Prisnedsættelserne i Dagli’brugsen gælder primært deres X-tra serie (discount produkter tilsvarende til Føtex’ Budget-mærke). Et konkret eksempel er  X-tra leverpostej. Førhen har den kostet 12.95 kr., men efter prisnedsættelsen vil den nu koste 8.55 kr.