Her er de billigste lejeboliger i København

aug 7, 2012 | Daglig økonomi

Skal du ind at læse i København? Så leder du meget muligt også efter en lejebolig. Det er desværre ikke alle der har haft fremtidstænkende forældre, der har skrevet deres børn op til lejligheder fra de blev født. Derfor kan det være svært for dem der ikke er skrevet op, at finde en lejebolig, der er til at betale. Boligportal.dk har lavet en liste over de billigste boliger København listet på deres hjemmeside.

Billig lejebolig i københavn

For dyr til én studerende
Som du nok allerede har tænkt, er priserne lidt dyre i forhold til hvis man skulle som studerende bo der alene. Personligt havde jeg en 1 værelses lejebolig i Dalgas Have (ved CBS og lindevang st.), da jeg læste. Den kostede i alt ca. 5000 med alle boligudgifter. Det var ret svært at finde penge til – dog havde jeg et udemærket studiejob som jeg lagde mange timer i.

Delelejligheder
Når du studerer bør du overveje at finde en delelejlighed. Det kan bringe din husleje langt ned uden at du skal bo på kollegie. Desuden kan det være meget hyggeligt at bo med en god ven eller finde en roommate. Det vigtige er blot, er boligen er delt fornuftigt op, så du ikke skal igennem din roommates værelse for at komme ud til køkkenet eller lign. Men det er en fornuftig måde at bringe huslejen ned og spare på mange udgifter. I kan jo dele alt over. Både husleje, el, tv-abonnement, internet, mad, vand og andet I kommer til at benytte fælles.