Her er de billigste studieboliger i Aarhus

aug 10, 2012 | Daglig økonomi

Skal du ind at læse et sted i Aarhus lige om lidt? Så er du muligvis en af dem der leder efter en lejebolig i Aarhus og omegn. Boligportal har samlet en liste over de billigste lejligheder listet på deres website.

Billige boliger og studielejligheder i Aarhus

Billigere husleje jo længe du tager væk fra centrum
Det kommer nok næppe som en overraskelse, men de billigste boliger ligger altså udenfor centrum. Du sparer f.eks. ca. 700 kroner ved at bo i Viby sammenlignet med Aarhus. Det er mange penge, især for en studerende. Desuden er der ikke særlig langt på cykel eller med offentlig transport centrum.

Du kan også dele en lejlighed
Dele-lejligheder er meget populære blandt studerende. Ved at dele en lejlighed med en anden, sparer man som regel 50% af udgifterne (hvis de deles lige over) og kan dermed nemmere klare det økonomiske i at være studerende. Det bedste er blot, at finde en lejlighed der er egnet til dette. Dvs. hvor værelserne er tilgængelige fra gangen eller lign. Det kan både være en lejelejlighed eller en købe-lejlighed som du planlægger at bo i efter dit studie også. Forældrekøb er naturligvis også en mulighed.