Billige fitnesstrackere til ethvert behov

jun 13, 2016 | Shopping

Garmin Vivofit 2 fitnesstrackerDu har måske hørt om såkaldte fitnesstrackere. Nogle vælger at kalde dem træningsarmbånd eller fitnessarmbånd. Kært barn har mange navne. Kort fortalt er det elektroniske armbånd man har på sit håndled, som måler en masse spændende ting om ens sundhed. Herunder motionen, kosten og søvnen som jo alle er essentielle ting for ens sundhed og velvære. De er de sidste to år blevet mere og mere populære, også i Danmark, og der kommer jævnligt nye modeller på markedet.

På sitet Fitnesstracker.dk er der samlet en guide til at vælge det rette træningsarmbånd. Der vælger man blot sine behov til funktioner, batteri og prisleje og så viser siden de armbånd der matcher. På den måde slipper man for at søge i timevis og undgår at købe noget forkert.

En anden fordel er, at siden giver et godt overblik over priserne. Både hvad de kan købes til, men også sammenligning af priser på tværs af webshops. F.eks. kan du købe en Garmin Vivofit 2 helt ned til 399 kr. Eller du kan købe en Fitbit Flex til kun 595 kr. (en af de mest populære fitnesstrackere nogensinde!).