Sådan køber du den bedste kaffemaskine til prisen

mar 17, 2019 | Shopping, Sparetips

Vi danskere er et af de folkefærd i verden der drikker allermest kaffe. Så vi tager altså vores kaffebehov meget alvorligt. Når man som forbruger skal ud at købe en ny kaffemaskine, er der et utal af muligheder. Både når det kommer til produkter og forhandlere. Prisen er ej heller den samme alle steder, så det gælder om at holde fokus, så man ikke snyder sig selv for den bedste pris og et køb produkt-køb. Uanset om man mest er til kapselkaffemaskiner, manuelle espressomaskiner, filterkaffemaskiner eller fuldautomatiske løsninger er det rart at vide, at man har gjort et godt køb.

Vores guide til køb af ny kaffemaskine
For at gøre det nemmest for dig selv, anbefaler vi at du lytter til brugeranbefalinger, tests i medier såsom magasiner og forbrugerguides, samt sammenligner de forskellige produkter og priser med hinanden. En side vi særligt kan anbefale hedder Kaffemaskine-test.dk, der hurtigt giver et overblik over de aktuelle produkter, en BrugerScore der er et gennemsnit af brugeranmeldelser på tværs af kilder og ikke mindst viser dig hvor du får den bedste pris. Al data ajourføres løbende, så der er ikke tale om forældede oplysninger som på mange andre sider.

Hold også øje med tilbudsperioder
En anden vigtig pointe er, at holde øje med gode tilbud i perioder hvor der er tilbud på blandt andet kaffemaskiner. De to største tilbudsperioder er nok Black Friday og Januarudsalg. En vigtig note her er dog, at der også er mange falske tilbud, især til Black Friday, så vi anbefaler at du noterer før prisen på de varer du er interesserede i et par uger i forvejen, så du kan lave en reel sammenligning. Men når det er sagt, så ér der mange gode tilbud også. Vi sparede selv 2.000 kr. på vores espressomaskine ved at købe den på udsalg til Black Friday.

Beregn hvad kaffen vil koste dig
Udover hvilke funktioner kaffemaskinen har og hvad den koster, er det desuden rigtig vigtigt at regne lidt på hvad selve kaffen vil koste dig. For det kan hurtigt løbe op. Hvis du eksempelvis vælger en af de populære kapselkaffemaskiner, som jo er dejligt nemme at benytte i en travl hverdag, så kan kaffen blive ret dyr, da en kaffekapsel nemt koster 3-4 kr. pr. stk. Så hvis du drikker 5-6 kopper kaffe om dagen, er det næppe den rette løsning. Så skal du måske over i en Moccamaster i stedet, der brygger mere kaffe på en gang og hvor du kan købe formalet kaffe til den.