3 overflødige ting du betaler for

nov 8, 2012 | Sparetips

Det kan ikke betale sig at bruge penge på ting man kan få gratis, eller ting man ikke behøver at betale for. Her kommer 3 hurtige ting man kan gøre for at undgå det.

1. Du kan få dit Visa Dankort gratis. f.eks kan man hos Nordea få en så kaldt Check-in-konto hvor det er gratis at have et betalingskort. Hvis man derimod bare har en “almindelig” konto hos Nordea koster det 150,- om året.

2. Stop med at betale via girokort. Hvis du i stedet betaler med dit betalingskort (hvis muligt) eller bare får girokortet tilmeldt betalingsservice, så sparer du ofte op til 30,- pr. betaling.

3. Gebyr hos din bank generelt. Sørg for at finde ud af hvilke gebyr du betaler og find en vej udenom. Hvis der er nogen gebyr som du ikke mener er fair, så tag fat i din bank. Hvis du har en sund økonomi hvor du ikke hver måned lige skal udvide kassekreditten eller spørge om du kan vente med at betale til d. 1 så vil banken også være mere villig til at beholde dig. Den fordel kan du benytte dig af og sige du ikke vil betale for nogen af de gebyr som de pålægger dig.