Betal ikke for antivirus programmer til din computer

jun 12, 2012 | Sparetips

Antivirusprogrammer er et must for PC brugere. Efterhånden hører man også det er et behov for Mac brugere, men i dette indlæg fokuserer vi på PC brugere. Der er nemlig rigtig mange der betaler enten et månedligt eller årligt gebyr for brug af antivirus programmer på deres computer.

Det er helt unødvendigt!

At betale for et antivirusprogram er helt unødvendigt. Der findes nemlig mange gratis alternativer der fungerer ligeså godt, men ikke koster dig en rød reje. Så der er hurtigt mange penge at spare hvis man fjerner den udgift helt.
De fleste betaler for antivirus fordi de måske fik et program med deres computerkøb i en prøveperiode og pludseligt når perioden er udløbet, så får de kastet windows-vinduer i ansigtet hvorpå der står “Du er ikke sikret. Forny dit medlemsskab!!”.

Bedste gratis alternativ til en dyr antivirus

avg antivirus gratisAVG Antivirus er både godt, stort og velkendt indenfor IT-sikkerhedsbranchen. AVG udvikler både firewalls, antivirus og andet IT-sikkerhed. Deres gratis AVG Antivirus kan du heldigvis downloade og benytte helt omkostningsfrit. Du finder den gratis AVG Antivirus på deres hjemmeside.