Sådan kommer du billigt på Roskildefestival

jun 8, 2012 | Sparetips

Roskildefestivalen er en dyr fornøjelse for de fleste. Derfor er det rart at spare hvor det er muligt. Derfor kommer jeg lige med nogle forslag til hvordan du kan gøre det billigere.

Gratis billet til Roskilde
En billet til Roskildefestivallen koster op mod ca. 2000 kr. inkl. diverse gebyrer. Det kan man jo næsten komme på charterferie for. Du kan dog godt få billetten billigere, ved at melde dig som frivillig på festivallen. Det indebærer at du skal arbejde noget af tiden dernede, for at så komme gratis ind. Du bliver dog ikke betalt for dit arbejde. Ansøgningsfristen er hvert forår i en kort periode (fordi de modtager rigtig mange ansøgninger). Så i år er det desværre for sent, medmindre man kender nogen, der kender nogen.

Billigt telt til Roskildefestivalen
Ingen roskilde uden telt. Og eftersom du skal være der i flere dage og vejret både kan blive vådt og blæsende, skal du have et ordentligt et. Det kan ofte løbe op i et par tusinde for et ordentligt telt. For at gøre denne post billigere kan du eventuelt købe et brugt telt på f.eks. DBA.dk eller se på Groupon deal’en der kører de næste tre dage hvor du sparer 60%.
Billigt telt til roskilde

Tag selv mad med (der kan holde sig)
Da det meste mad hurtigt bliver klamt i et kogende telt, er det begrænset hvor meget fancy du kan tage med. Generelt kan mad på dåse anbefales – heriblandt makrel, tun, tomatsuppe, ananas. Men også kiks, kopnudler, brød, knækbrød, majs, æbler, tørret frugt, kakaomælk, gulerødder og andet der kan holde.

Billig alokohol på Roskilde
Alkohol og vand for den sags skyld, får de fleste brug for meget af. Tag billig sprut med hjemmefra og køb et par 2 liters vandflasker som du kan fylde op dernede. Så slipper du for at købe nye vandflasker hele tiden. Undlad også at give for meget sprut væk, medmindre du får noget igen.

Undgå at hæve penge på Roskildefestivalen
Det skulle være meget dyrt at hæve penge på festivalen. Gebyret ligger efter sigende på 15 kr. Tag evt. kontanter med selv, men pas på de ikke bliver stjålet. Mange boder tager dog også kort og har mulighed for at hæve over.

Solcelle-oplader til mobilen
Overvej at købe en solcelle-oplader til mobiltelefoner som du kan tage med på festivalen. På den måde løber du ikke tør for strøm på din mobil. Du kan også overveje at tage f.eks. 20 kroner for en opladning til fremmede. Det kan hvertfald ikke skade. En solcelle-oplader fås helt ned til 150 kr.

Saml flasker på festivalen
Ja det er måske ikke den mest charmerende måde, at spare penge på. Men hvis pungen er ved at være tom, så er det altså en mulighed at samle flasker og få pant for dem. Hver en krone tæller.