Spar på bilturen i Danmark. Køb et privat lift med GoMore

maj 29, 2012 | Sparetips

Transport er rigtig dyrt. Især hvis du skal langt og f.eks. over broen. Hvis du har brug for at tage turen i en bil eller hvis du ikke længere kan få en billig togbillet, så er der også billigere alternativer til at tage egen bil. Dette hedder GoMore og der er næsten 50.000 brugere allerede.

Du køber et lift hos private billigster
En tur fra Århus til København koster f.eks. ofte 150 kr. En tur fra Odense til Haderslev koster kun 50 kr. hos man billigster. Det kan altså være et billigt alternativ til offentlig transport eller at tage egen bil. Det er selvfølgelig lidt risky, i forhold til at private billigster ikke behøver at love noget, men hvis man vil spare penge er det en god ting at overveje. Du sparer både benzin og slid på egen bil, ved at køre med andre og hvem ved om du/I får en hyggelig tur ud af det?

Ikke altid så billigt som DSB orange billetter
DSB Wild Card togbilletter fra f.eks. Århus til København koster helt ned til 89 kr. hver vej, hvis man vælger klapsæde. Så hvis du skal have det billigste af det billigste, så tjek også lige togbilleterne først. Jo tidligere du bestiller (gerne 2-2,5 måned før afgang), jo billigere kan du få billetterne.