Sådan sparer du penge på restaurantbesøg

aug 12, 2020 | Sparetips

At gå ud at spise på caféer og restauranter er et luksusgode vi alle fortjener i ny og næ. Men det er også en dyr form for luksus, som vi skal være opmærksomme på ikke koster os for mange penge i privatøkonomien. Derfor er det oplagt at se om det er muligt at spare på restaurantbesøg, når lysten til at spise ude i byen trænger på – og det ér der.

Vent på særlige tilbud

Mange restauranter laver i ny og næ særlige tilbud, hvor man kan spise billigere end normalt. Det kan være en generel rabat, en særlig menu til en særlig pris eller noget helt andet. Nogle gange er det muligt at spare penge på denne måde.

Spis på en restaurant med buffet eller all-you-can-eat

En nem måde at spare penge på er at spise på en buffet-restaurant eller anden form for all-you-can-eat restaurant. Især hvis I er mange ude at spise. Der spiser I til en fast pris pr. mand og skal derved kun bekymre jer om drikkevarerne.

Brug EarlyBird

På hjemmesiden EarlyBird finder du restauranter i København og Aarhus som har valgt at skære 1/3 af prisen på ikke-solgte pladser hver aften. Dvs. du kan spare 33% på selv yderst populære restauranter. Oplagt til de spontane aftener. I søgefeltet kan du indstille dine filtre på tidsrum, antal personer, køkkentype, områder og faciliteter og se hvad der er ledigt. Som navnet antyder er det early birds der får de fleste muligheder.