Udnyt frugtordningen på din arbejdsplads

apr 17, 2012 | Sparetips

Mange arbejdspladser har en frugtordning hvor der enten er frugt i kantinen, eller i de enkelte afdelinger. Denne frugt er enten gratis eller en del af madordningen. Selvom man ikke er den store frugtspiser, er det en god idé at få det maksimale ud af ordningen. Hertil har vi et par forslag.

Spis frugten til morgenmad
Du kan f.eks. vælge at spise denne frugt som morgenmad, når du kommer på arbejde. Dette afhænger selvfølgelig af hvor meget du har brug for at spise til morgenmad (jeg spiser personligt ikke særlig meget morgenmad) og hvordan reglerne på din arbejdsplads er. Men du sparer hvertfald en del penge i forhold til hvis du skulle spise morgenmad derhjemme hver dag. Du eventuelt skære det ud i stykker, så det er nemmere at spise mens du arbejder.

Tag overskydende frugt med hjem om fredagen
Om fredagen når det er fyraften, er der på mange arbejdspladser fortsat en del frugt tilbage i kurvene. Denne frugt bliver som regel smidt ud om mandagen, da det når at blive gammelt og rynket. Derfor kan du med god samvittighed tage denne frugt med hjem og bruge i retter eller kage. Du kan f.eks. lave en lækker og billig pæretærte. Eller du kan lave en billig banankage.